Va informam ca preturile de pe site INCLUD TVA, iar vanzarea se poate face catre persoane fizice si persoane juridice!

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 ron (TVA inclus), livrarea este gratuita in toate orasele din România. In cazul în care comanda este mai mica de 300 ron (TVA inclus), se percepe o taxa de expediere de 25 ron (TVA inclus).

Produsele disponibile pe stoc, sunt livrate in urmatoarea zi lucratoare din momentul inregistrarii si validarii comenzii. Validarea are loc in momentul in care operatorul Horeca Prolab stabileste toate detaliile cu cumparatorul, detalii referitoare la modul de plata si adresa de livrare, sau alte informatii legate de comanda.

Produsele indisponibile, care nu sunt pe stoc momentan, se pot achizitiona printr-o cerere de comanda la adresa paula@prolab.ro, urmand sa fiti contactat de un operator pentru a confirma data si livrarea acestor produse.

Comenzile intrate in sistem in zilele de vineri dupa ora 12.00, sunt operate in ziua de luni!

La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea ambalajului si prezenta facturii.

Modalitati de plata

Plata se poate face ramburs in numerar la livrare, sau prin ordin de plata (virament bancar). In acest caz se va emite o factura proforma care se va trimite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator, astfel dupa plata acestei facturi, produsele pot fi expediate catre cumparator.